Efficiƫnte mobiliteitsoplossingen voor fleetmanagers en bedrijfsleiders

We hebben heel wat ervaring in het leveren, ombouwen, opvolgen en onderhouden van bedrijfsvloten en bedrijfswagens. Bedrijfswagens zijn werkinstrumenten. Om te vermijden dat uw personeel tijd verliest, zorgen we ervoor dat herstellingen en onderhoudsbeurten nauwkeurig ingepland en opgevolgd worden. Op die manier veroozaakt elk oponthoud in de garage een minimum aan hinder.

Vervangwagen, carpool of jockeysysteem tijdens een onderhoudsbeurt

We bieden tal van mobiliteitsoplossingen aan voor uw medewerkers die hun bedrijfswagen binnenrijden voor een onderhoudsbeurt. Ofwel kunnen ze gebruikmaken van ons  carpool- of jockeysysteem, waarbij ze individueel of in groep naar het werk worden gebracht en ’s avonds  aan de bedrijfspoort worden opgepikt. Ofwel zorgen we er zelf voor dat de auto(‘s) worden opgehaald en na het onderhoud opnieuw aan de gebruiker worden afgeleverd. Een alternatief is dat we een vervangwagen ter beschikking stellen. Wie toch liever wil wachten in de garage, kan gratis gebruikmaken van ons wifi-netwerk.

Renault Fleet

Ellen Baele receptie

Last-minute herstellingen

Onze werkplaatsen zijn open van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Een van onze technische medewerkers blijft echter elke werkdag standby tot 17.30 uur om bestuurders van bedrijfswagens uit de nood te helpen met kleine herstellingen of vervangingen van banden, ruitenwissers of lampen. Zo kan uw chauffeur de volgende dag meteen weer veilig de baan op.

Maak een afspraak