Alles in huis om uw Renault en Dacia in topvorm te houden

De koffie staat altijd klaar als u langs komt voor een last-minute herstelling of de vervanging van uw ruitenwissers, banden of lampen. Het atelier is elke werkdag tot 17u30 bemand. Tijdens het wachten kan u ook gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk.

Geen onaangename verassingen tijdens onderhoud of herstellingen

Komt u voor het onderhoud van uw wagen of hebt u een afspraak voor een herstelling, dan mag u van ons verwachten dat uw wagen klaar is op het afgesproken tijdstip. Mocht tijdens het nazicht blijken dat een onvoorziene herstelling nodig is, dan nemen we telefonisch contact op om u te informeren en na te gaan of u ons toelaat de herstelling uit te voeren. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden aan uw wagen

Op uw herstellings- of onderhoudsfactuur vermelden we gedetailleerd alle werkzaamheden die we hebben uitgevoerd om uw wagen terug in topvorm te krijgen. We geven u heel graag bijkomende uitleg als u uw voertuig komt afhalen. Voor al onze acties hanteren we transparante prijzen die door Renault en Dacia worden vastgelegd. Voor onderhoudsbeurten worden forfaitbedragen gerekend.

Uitdeuken zonder spuiten

Car-ko is onze multimerken carrosserieafdeling. We zijn gespecialiseerd in:

  • uitdeuken zonder spuiten
  • hagelschade
  • voorruitherstellingen
  • interieurherstellingen

Bandenservice en bandenhotel

De tijd dat merkengarages de prijszetting van bandencentrales niet konden volgen, is voorbij. Steeds meer leasingmaatschappijen kiezen er voor om garagehouders, aan wie ze het onderhoud van hun vloot toevertrouwen, ook de vervanging van de banden te laten uitvoeren. Daardoor zijn onze prijzen concurrentieel geworden. U kan bij ons uw winterbanden laten overzomeren of uw zomerbanden laten overwinteren in ons bandenhotel.

 Maak een afspraak voor onderhoud